Cum päätepöytä

815,00 920,00 

Tuotteen mitat (mm)
Leveys 600/971, syvyys 923, korkeus 560-1210
Kotelon mitat (mm)
Leveys 225, syvyys 400, korkeus 400
Materiaalit
Pöytälevy korkeapainelaminoitu kalustelevy tai vaneri
Runko ja jalat metalli
Värivaihtoehdot
Valkoinen, harmaa, musta
Metalliosat harmaat

Lisämaksusta puuviilukuosit, kaikki RAL Classic-värit ja Formica Colours tai Arpa General Collection värit. Ota yhteys myyntiin.

Poista
tuotetunnus (SKU) 9665 Osastot: ,

Kuvaus

Cum päätepöytä on korkeussäädettävä ja ryhmiteltävä päätepöytä, joka sopii useaan erilaiseen tilaan. Korkeussäädettävyys takaa sopivan käyttökorkeuden jokaiselle käyttäjälle. Erinomainen asiakastietokoneelle tai hiljaiseen tilaan.

Pöytien ryhmittely useamman pöydän kokonaisuuksiksi onnistuu hyvin viisikulmaisen muotoilun ansiosta. Erikseen myytävien, kotimaisten Konto-akustiikkapaneelien avulla tila saadaan rauhoitettua käyttäjää varten. Akustiikkapaneelit on ympäristöystävällisiä, sillä ne on valmistettu turpeesta.

Pöydässä Linakin sähkösäätöiset jalat. Pöytälevyssä näytön ja kaapeleiden läpiviennit. Pöytään saatavilla lisävarusteena lukittava tietokoneen keskusyksikköteline (teline tuotekuvassa) ja johtokouru. Tietokoneen lukollisessa keskusyksikkötelineessä tietokoneen keskusyksikön käynnistys on mahdollista ilman telineen avaamista. Telin voidaan valmistaa asiakkaan keskusyksilölle sopivassa mitassa.

Lisätiedot

Tuotteen väri

valkoinen, harmaa, musta

Lisävarusteet

ei lisävarusteita, lukittava keskusyksikköteline, johtokouru

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Cum päätepöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *